Wednesday, July 25, 2012

global jinzai

mula2 aku x tahu pun ape ni global jonzai yousei.
tapi semasa berada di ritsumeikan, cikgu telah memberi message untuk masuk ke program ni.

aku pun try je la kan. uish ada interview tu. siap kena hantar borang sebab hendak masuk ke situ. aku memang blur2 la gak kan.

aku pun trus menulis beberapa patah perkataan. dalam hati cakap, ala x dapat pun tak pe kan. aku tanye orang yg jaga tu pun.

aku:biasanya interview ini tanya apa?
kaunter: hmm.. tak pasti la, nanti kamu tanya la cikgu.

oh global jinzai ni sebenarnya progrm membina orang yang berkemampuan global. aku pun x tahu time tu.

tup2 aku diberi dua hari. :)
baca je la pamflet di bagi tu.
tak tanye cikgu pun xpe.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...