Wednesday, February 9, 2011

StaRiNG CaN bE A Catastrophe? So jgn jeling2 ya!


  Kali ini saya telah mendapati satu info dari internet berkenaan tentang
bahaya nya jelingan. Kawan2 tahu? Apabila lelaki dan perempuan bertentangan
mata untuk satu jangka masa, effect dia hebat.
 Satu kajian yang telah dibuat Prof. di Barat. Apabila seorang lelaki dan perempuan
yang tidak mengenali satu sama lain untuk mengenali diri masing2 untuk 90 minit dengan berborak.
kajian itu di akhiri dengan 4 minit untuk tenung mata tanpa berkata-kata.

"Bagi pendapat saya tenung tanpa berkata-kata untuk 4 minit. Satu tenungan yang berbeza.
Dalam 4 minit ini, tenungan dalam. Kalau dalam 4 minit ini anda lihat dahinya hidungnya x akan menjadi. Apa-apa pun tenungan yang x dipaksa. :-) " said hazarul.

Hasilnya,kebanyakannya yang menjadi volunteer timbul rasa cinta sesama pasangannya. 
Ada Juga Volunteer yang kawin selepas 6 bulan.

 Bahaya kan? jadi untuk mengurangkan kesengsaraan di hati anda.
Jarang biar kan diri anda untuk melihat mata lain jantina lama2.




Extra
Sebab ini pernah terjadi pada saya. Dlu Saya suka memerhati kan orang. Huhu.
Taw la bunyi nye cam pelik kn. tp x pernah tgk mata member sorg tu kaler lain.
So ai dok tgk je la mata dia. teringat lagi, kaler nye hazzle ke oren2nan. 
Member tu perempuan la kan dan satu taun tua. Tiba2 satu hari dia perasan dan dia duduk la depan saya.
Seram gak time tu. Dia borak2 la sje2. x ingat da ape dia tanya tapi mata bertentangan mata.
Tiba2 rase lain da. Hati tiba2 berdegup kencang. Then member tu dia ajak main hand wresle. terkejut juga.
Tapi x pe lah cuba la kekuatan diri kan lawan la. Perlawanan itu di akhiri dengan kekalahan.
Memang pergh, pas tu segan gile.. Rase cam nk pindah sklh da apabila dia kata. 
I'm suprise Hazarul. U'r weak. Was u keeping ur energy?
mmg angguk je la.. tersengih je aku. memang takut la dengan dia. 
mungkin sebab tu la aku jadi takut nk tengok mata perempuan lame2 lagi. Kowai.

3 comments:

hanaani said...

OMG!serious??
camtu sekali penangan mata ke mata..
tu la kan..islam suruh mnjaga pndangan..bahaya ;))

hazarul said...

deshou..
:)

roset said...

bahaya nya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...