Thursday, February 24, 2011

laporan peribadi U1

Sungguh x sangka..
U1 dapat ranking no 10..
University kat Jepun mana aku patut amik?
konran.. huhu..
1st time kat malaysia dapat top 10...
huhu.. kat sbp sentiasa dapat low je.. x pun pertengahan..
jadi sy bukan la pandai sgt..

Wednesday, February 16, 2011

wa.. exam nk abis.. menari? bermain piano?

so nk abis ni belum abis..
ni la dia jadual..
alamak result kuar bila???? hwaa...

february.. ni..kui2.. byk2..

Wednesday, February 9, 2011

StaRiNG CaN bE A Catastrophe? So jgn jeling2 ya!


  Kali ini saya telah mendapati satu info dari internet berkenaan tentang
bahaya nya jelingan. Kawan2 tahu? Apabila lelaki dan perempuan bertentangan
mata untuk satu jangka masa, effect dia hebat.
 Satu kajian yang telah dibuat Prof. di Barat. Apabila seorang lelaki dan perempuan
yang tidak mengenali satu sama lain untuk mengenali diri masing2 untuk 90 minit dengan berborak.
kajian itu di akhiri dengan 4 minit untuk tenung mata tanpa berkata-kata.

"Bagi pendapat saya tenung tanpa berkata-kata untuk 4 minit. Satu tenungan yang berbeza.
Dalam 4 minit ini, tenungan dalam. Kalau dalam 4 minit ini anda lihat dahinya hidungnya x akan menjadi. Apa-apa pun tenungan yang x dipaksa. :-) " said hazarul.

Hasilnya,kebanyakannya yang menjadi volunteer timbul rasa cinta sesama pasangannya. 
Ada Juga Volunteer yang kawin selepas 6 bulan.

 Bahaya kan? jadi untuk mengurangkan kesengsaraan di hati anda.
Jarang biar kan diri anda untuk melihat mata lain jantina lama2.

Sunday, February 6, 2011

exam 8/2 n how i stdy..

pejam celik pejam celik... wah.. 
da 2nd year da aku bljr kt unisel..
HoHOo.. kejap nye waktu ni... 
ke aku je x gune  dgn sebaik baik nye..
sebagai pelajar yang mengambil 
diploma in engineering elektrikal..
wa.. rupe2 nye.. diploma ni relax juga ye.. hoho..
bagi aku la.. sbb time matrik la.. tension gile..
dlm kelas pun byk tdo je.. 
So untuk cover kn nye.. 
mlm2 amik masa skit dpan buku phm kn.. hehe..
So kira kalu tertido pun dalm kelas xde la kena marah sgt dgn sensei kn...
nk taw cam ne aku study?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...