Tuesday, June 7, 2011

venice di melaka

hoho.. bukan la nk  tunjuk ape pun.. kali post mengenai.. x sangka melaka itu menarik sebenarnya..


Yela selalu nye pergi melaka dok singgah kat kg je. mana nak pergi jln sgt pun.. :p
Ibarat mcm kita dduk kt KL la.. then mesti x heran pun nk g kl tower.. sbb taw bila2 bleh pergi..
hoho.. kali ni g la balik melaka tgk abg kawin.. then ni la 1st time aku bwa kereta sampai melaka
tanpa pertolongan parent pun.. mmg kalau g melaka tu.. tdo je la spjg jln.. sbb papa yg bawa kn..
:)
kira kali ni mmg depend on peta.. then ikut gerak hati.. wa.. punya la byk kali slow down..
Paling seram skali time da kuar highway la.. time tu la terasa.. sy pemandu F1 ni..
cam roller coaster pun ada kalau bawa slow2.. ada ke sampai bukit tu.. org dpan slow yg aku ni pun slow la..
skali gear tiga x jln.. gear dua ada lambat.. nah.. masuk gear satu.. hoho.. baru jln lak keta tu..
ai keta blkg da tggu da.. kang kalau keta tu mengundur lak.. x pasal2 langgar.. seram2.. malu de gak..

1 comment:

hanaani said...

wah hebat!
bwk manual..kalo sy mmg x mampu la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...