Thursday, February 24, 2011

laporan peribadi U1

Sungguh x sangka..
U1 dapat ranking no 10..
University kat Jepun mana aku patut amik?
konran.. huhu..
1st time kat malaysia dapat top 10...
huhu.. kat sbp sentiasa dapat low je.. x pun pertengahan..
jadi sy bukan la pandai sgt..



sem 1:-
english                    = B+
Creative Objects 2 = A
Mathematics   1     = A
Physics  1              = A
Chemistry 1           = B+
Information Processing 1 = A
Fundamentals of Internet Technologies = A
Japanese = A
writing and Expression = A
Physical Education = A+

Short sem
Introduction to EEE= A+
Math for EEE= A+
Theory PJ = A
Malaysian studies = B

Sem 2
Electric Circuit theory 1 = A+
Mathematics 2 = A
Science and Technology  japanese = A
Writing and expression = A
Physical Education = A
Physics 2= A
Chemistry 2 = B
Information Processing 2 = A+
Fundamentals of Telecommunication Engineering= B+

2 comments:

MOHD HABIBUNNAJAH said...

ko dok sbp ke dlu? kantoi

Assistant said...

kalau nak sederhana, pi ibaraki university. tak jauh dari tokyo dan tak dekat ngan tokyo (anggaran 2 jam naik kereta/train). pastu dekat ngan pantai (10-15 minute drive).

kalo nak snobot, pi nagano university. 30 minutes from the nearest ski slope.

kalau nak belajar power2, pi touhoku university or tsukuba university. level of engineering depa tinggi.

kalau nak dekat ngan malaysia, ryuukyuu university. kononnya cuaca dia lebih kurang sama ngan malaysia.

kalau nak sejuk2 with vast land of nothingness, pi hokkaido university or muroran university. paling utara jepun and most probably ramai budak lepak situ masa summer.

ma, dengan syarat ko nak amik local public universities rather than private ones.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...