Friday, April 23, 2010

kereta api paling laju

Sekarang ni haz nak tunjuk eh kereta api yang laju2 ni.. 
dari China sampai lah ke France.. 

CRH


CRH2 dari China. Di ubahsuai dari E2-1000 Series Shinkansen.

Wednesday, April 21, 2010

mengisi masa lapang

dok tgk blog ni kosong je.. risau pula kn.. hehe..
kot2.. pembaca yg sedia ada pun lari.. hehe..
jom la cite time form 1. semasa tu staying in Sabah la.. 

Monday, April 19, 2010

baru sedar..

ai.. rini sy berlari sampai ke tahap limit.. tapi tu la.. tu pun x cukup tok masuk dalam quota..
kena la pumping.. ai ai.. hampir pitam oh.. nasib baik.. ai bleh tahan lagi la badan tu daripada jatuh ke lantai..
tgk la sedara ritu mati sebab over weight.. walaupun sedara dia dah nak masuk 50.. bese la.. ayah anak bongsu..
baru la nampak yang ktorg ni mmg nampak sentiasa sihat.. sebab high blood pressure x de, kencing manis x de cuma satu la.. genetic ktorg salu kna heart attack.. tu yang takut tu sampai lari pun x igt yg diri sendri dah penat.. jatuh pun bape kali tah..
lepas jatuh tu la pula.. teringat cam ne kna training Polis kat Victoria Institution. ai dlu sy boleh lari 5 round pusing sklh.. ni round tasik 4 round mesti leh punye.. jogging la.. then pumping 20.. then kawat.. cam ne la leh tahan dlu.. ai makin lemah eh sy..  leh kata jln sekejap je la jogging lebih skit kt tasik td.. mungkin sbb minum air 3 gelas je ke pagi td..
ok la.. ai.. kepala rase ringan je.. darah jln la katakn.. walaupun badan penat... hehe..
so.. nk aktif kn otak.. jogging eh.. badan penat tp otak aktif.. sng nk stdy kn..

Tuesday, April 13, 2010

teruk gak ar..


skrg punye dictionary sudah rosak wo.. screen pun cantik.. huhu.. bleh je gune.. tapi nk baca meaning x dapat la.. 2/3 tu.. ni la sbb jatuh dari mja.. hp sony pun lg kuat... ai rapuh tol..
ai kna translate buku ni.. rini buat 2 page sudah.. kna save untuk benda len gak kn.. :D




so pape pun kna la buat kat rumah.. sebab ade jisho guna nintendo ds emulator.. nasib baik leh tulis.. hehe..

ai nk download sono mama ds kanji? contact saje..

Monday, April 12, 2010

Mimpi buruk..

Ahad, April 11 2010, 8:13am hari ini sungguh menakutkan, saya mengalami kemalangan di kawasan perkampungan. Saya boleh ingat hampir ke semuanya. Pada mulanya saya disuruh untuk memandu, menghala ke mana saya tidak pasti. Kereta berwarna merah, Honda Accord. Pada saat saya mencuba untuk mara kehadapan kereta itu menghadapi masalah untuk berhenti. Dah mula perasan ada benda yang tidak kena dengan kereta itu. Dengan perasan yang risau saya cuba untuk mengundur, dan mencuba untuk brake. Ternyata brake itu boleh digunakan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...